Ben jij standhouder op de Brocante & Boeken & Vinylmarkt?

Datum: 28-07-2018

14.46 uur - Zondag 9 september 2018 staat Nijverdal wederom in het teken van de Grote Nijverdalse familiedag. Die dag is er zowel een grote brocante markt als een boekenmarkt in ons gezellige centrum. Dit jaar voor het eerst aangevuld met een grootse Vinyl markt. Locatie is: Henri Dunantplein en omliggende voetgangerszone. De winkels zijn geopend.

Onze ervaring leert dat het deze dag altijd super gezellig is in ons dorp. Duizenden mensen bezoeken ons compacte centrum om lekker rond te snuffelen bij de vele stands en in de winkels die geopend zijn. Vanaf 10.00 uur staan de kramen voor de deelnemers klaar om te worden ingericht. De markt duurt tot 17.00 uur. Wij zorgen voor veel gezelligheid, muziek, entertainment, reclame via de regionale kranten, social media, spandoeken en posters.
 
Een kraam van vier meter kost € 27,50 – voor een meter extra betaalt u € 2,50.
Wil je graag op onze mooie en verzorgde markten staan? Geef je dan snel op via de website van Bruisend Nijverdal: www.bruisendnijverdal.com! Vol=Vol.
 
 
De sluitingsdatum voor deze markt is 25 augustus 2018.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: