Weer rozetten voor Hertruiters

Datum: 23-07-2018

08:40 uur - Ook dit weekend gingen leden van PSV Hertruiters met hun paarden op stap naar verschillende wedstrijden. Ondanks het warme weer werden er goede prestaties neergezet: Milou Ekkel startte met haar paar Uvonia in de klasse Z1 in Varsseveld. In een sterk deelnemersveld wist zij de overwinning op te eisen met 217,5 punten.

 

 

 

Noortje ten Cate deed mee in Heerde met Sulaatik’s Sovereign in de Klasse B cat. D/E Ze reed twee mooie proeven. Voor de eerste proef kreeg ze 200,5 punten en daarmee behaalde ze een derde prijs. Luc Eshuis en Sanne van Dijke gingen van start met hun pony Forest Fire en Sanne met Welshke in Hoonhorst. Zij deden mee met het springen in de klasse B categorie A/B/C.

Neef en nicht deden niets voor elkaar onder want ze behaalden beiden de tweede prijs in deze klasse met 78,5 pnt. Silke Pot ging van start in Vriezenveen met haar pony Nirvana in de dressuur klasse BB. Ze reed twee nette proeven die werden gewaardeerd met 210 en 193,5 punten, beiden goed voor de eerste prijs.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: