André Rieu in Maastricht-concert te zien bij ZINema

Datum: 17-07-2018

19.00 uur - André Rieu, de Koning van de Wals, heeft aangekondigd dat zijn concertserie in Maastricht met de titel ‘Amore, my Tribute to Love’ op zaterdag 28 juli en zondag 29 juli wordt uitgezonden bij ZINema in Nijverdal en in nog eens 2.000 bioscopen wereldwijd. Als echte muziek-fan mag u deze voorstelling dan ook niet missen, het wordt echt een fantastische belevenis, te meer omdat de presentatie dit keer in handen is van Robert ten Brink. 



 
Eerbetoon aan de liefdes van Rieu

Deze concertserie ‘Amore, A Tribute to Love’ wordt een eerbetoon aan de beide liefdes van Rieu: zijn familie en zijn beroemde Johan Strauss Orkest, waarmee hij al meer dan dertig jaar ‘all over the world’ optreedt. De concertserie komt als vervolg op zijn album ‘Amore’,  dat vorig jaar uitkwam en dat bijzondere versies bevat van klassieke liefdesliedjes uit de popmuziek en natuurlijk uit de klassieke muziek. Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André, waar de maestro met zijn 60 leden tellende Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt. André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. 


 
‘Dr. Love’ Robert ten Brink is gastheer

Wie kan er nu eigenlijk beter het concert ‘Amore, A Tribute to Love’ presenteren dan Robert ten Brink, Nederlands’ eigen Dr. Love’. Ten Brink maakte speciaal een filmpje voor André Rieu (zie www.zinin.com), waarin hij een groot Rieu-fan uitnodigt om met het hele gezin naar Maastricht te komen om het concert te bezoeken. Als klap op de vuurpijl mag deze familie ook nog eens deelnemen aan een Meet & Greet met de Koning van de Wals. Na het concert heeft Robert ten Brink nog een exclusief interview met André Rieu. Mis het dus niet, het wordt een unieke beleving! 
 
Kaarten reserveren

Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.

 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: