Incredibles 2 (NL) draait bij ZINema

Datum: 13-06-2018

12:38 uur - Fans van de film Incredibles worden vanaf zaterdag 23 juni op hun wenken bediend bij ZINema, de bioscoop van ZINiN, want de superhelden uit deze film zijn weer terug op het witte doek met een tweede deel! In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack – wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden.

 

Schurken en superhelden

De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan. Dat is wat deze familie zo ‘Incredible’ maakt!

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: