Prijzen en kampioen bij PSV Hertruiters

Datum: 04-06-2018

11:34 uur - Afgelopen weekend gingen leden van PSV Hertruiters naar verschillende wedstrijden. Berber Nijland mocht met haar beide pony’s Chiodi en Sunny Boy naar de derde wedstrijd van de Bixiecompetitie in Haaksbergen. Dit pakte goed uit want met Sunny Boy was ze eerste met het springen en twee keer eerste met de dressuur en met haar pony Chiodi werd ze eerste met het springen.

 Door deze mooie prestaties en de goede prestaties tijdens eerdere selectiewedstrijden werd zij uitgeroepen tot kampioen in de dressuur met haar pony Sunny Boy en kampioen in het springen met haar pony Chiodi. Milou Ekkel was succesvol met haar paard Uvonia in Exloo. Zij behaalde een eerste prijs in de klasse Z1 met 228,5 punten. En ook in Nieuw Leusen liep Uvonia onder Milou twee goede proeven. Ze behaalde beide keren een eerste prijs met 227,5 en 222 punten. Luc en Melissa Eshuis gingen met hun pony’s naar Hengelo. Zij starten in de dressuur. Hier was Melissa eerste met haar pony Pim in de klasse B met 197 punten. Ook  Luc was eerste met zijn pony Forest Fire. Zij gingen van start in de klasse L1 en behaalden 195,5 punten. Zij gingen ook van start in Ruinerwold. Hier was Melissa tweede in het BB springen met haar pony en zij behaalde 76,5 punten. Luc werd eveneens tweede met zijn pony Forest Fire in de klasse B. Hij kreeg 79,5 punten voor de wijze van rijden. Nické Miskotte kwam eveneens aan de start in Ruinerwold. Zij startte met haar pony Brouwershaven’s Leonie in de klasse Z2 dressuur. Hier behaalde zij twee keer een eerste prijs. Tijdens Outdoor concours Mariënheem behaalden Isolde en haar paard Dalentine twee keer de eerste prijs met twee fijne proeven in de dressuur klasse M1 met 207 en 196 punten.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: