Voorselectie G.V. Fysion Nijverdal zoekt nieuwe turntalenten

Datum: 12-05-2018

 
10.04 uur - Staat uw dochter constant op de kop?! Kan ze niet stil zitten en is ze super sterk en lenig? Is ze geboren in 2012, 2013 of 2014? Meld je dan nu aan voor de open selectie les van de jong talent turnselectie van G.V. Fysion Nijverdal.

 
En wel op:
ZATERDAG 19 MEI 11.00 – 13.00 uur OF
ZATERDAG 26 MEI 11.00 – 13.00 uur
 
Bij de jong talent turngroep van Fysion Nijverdal leren meisjes in de leeftijd van 5-7 jaar de basiselementen van het turnen die ze nodig hebben voor de grote selecties vanaf 8 jaar. Lijkt u dit nou echt iets voor uw dochter? Kom dan langs voor een gratis proefles op zaterdag 19 mei OF zaterdag 26 mei in sporthal de kruidenwijk in Nijverdal. Het is niet nodig dat uw dochter al bepaalde dingen kan zoals een handstand of een radslag, ook selectiegroepen zijn er om te leren!
 
Opgeven is verplicht, vermeld hierbij:
1. Voor- en achternaam
2. Geboortedatum
3. Eventuele turnervaring
4. Welke datum uw dochter komt
 
Opgeven of voor andere vragen kunt u mailen naar: voorselectie@fysion-nijverdal.nl 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Mitis schreef op 14-05-2018

Fysion heeft het spel met kleintjes niet echt door. Een kleinzoontje was lid en best fanatiek maar als het alleen over training en prestatie gaat en fun en gezelligheid uit het oog verloren wordt is het - op die leeftijd - snel over voor die kleintjes, vind ik echt jammer.

Uw reactie

Naam:
Bericht: