Villapark ronde van Nijverdal

Datum: 24-04-2018

11.12 uur - Wielerclub CC75 Nijverdal houdt op zaterdag 28 april 2018 weer de ronde van Nijverdal. De jeugdwedstrijden vanaf 8 tot en met 14 jaar beginnen om 10.00 uur.

Er zijn 7 jeugdcategorieën die elk hun eigen wedstrijd fietsen. De jongste jeugd fietst 5 km en de afstand loopt op tot 30 km voor de jeugd van 14 jaar. Daarnaast organiseren wij dit jaar een wedstrijd voor de amateurs en sportklasse, deze wedstrijd begint om 14.00 uur.
 
Het parcours ligt op een van de mooiste plekjes van Nijverdal, aan de rand van de Sallandse Heuvelrug. Het parcours is 1,2 km lang voor categorie 1 - 3 (zonder hoogteverschil). Voor de overige categorieën is het parcours 1,8 km lang. Dit is één van de pittigste en mooiste rondjes in het oosten van het land. 
De start en finish is aan de Joncheerelaan.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: