Buitenbaden Het Ravijn spelen in op zomerse temperaturen!

Datum: 17-04-2018

13:18 uur - De weersvoorspellingen voor woensdag tot en met vrijdag, 18 t/m 20 april, zijn bijzonder goed en daar speelt Het Ravijn – zwem sport zorg – op in door haar buitenbaden vroegtijdig te openen. 

Vroege opening buitenbaden
In tegenstelling tot veel zwembaden zijn de buitenbaden van Het Ravijn – zwem sport zorg – al wel gereed voor gebruik. De baden zijn gevuld, het water is op kwaliteit èn verwarmd (21 graden C.). Ook het buitenspeelterrein ligt er spik en span bij.

Woensdag, donderdag en vrijdag a.s. kan er tussen 14.00 en 18.00 uur gezwommen worden in de buitenbaden. Ook na vrijdag 20 april zullen de openingstijden afgestemd worden op de weersverwachtingen.

Officiële opening zomerseizoen
De officiële opening van het zomerseizoen staat gepland op woensdag 9 mei. De deuren van de buitenbaden gaan dus al veel eerder open.

Ruben Buijserd, manager van het Sportzorgcentrum ziet verwachtingsvol uit naar de komende dagen. “We zijn ruim op tijd gestart met onze voorbereidingen en hebben geen tegenslagen gekend. De afgelopen dagen hebben we hard gewerkt om ook daadwerkelijk open te kunnen. We willen onze klanten graag bedienen en hen onze mooie buitenaccommodatie niet onthouden tijdens deze ongekend vroege zomerse dagen. We hopen dat we veel bezoekers blij maken met een spetterend bezoek!”

Voor meer informatie zie www.hetravijn.nl of bel de receptie van Het Ravijn – zwem sport zorg – (telefoon 0548 – 613516).

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: