Feestelijke start bouw Wonen bij September Nijverdal

Datum: 23-03-2018

16:30 uur - Nijverdalse wethouder Thomas Walder onthult bouwbord Op woensdag 28 maart gaat de bouw van September Nijverdal aan de Salomonstraat 51 officieel van start. Na een korte periode van slopen, zullen de partijen die de komende tijd bouwen aan het woonhuis voor ouderen met geheugenproblemen gezamenlijk de bouwperiode feestelijk inluiden. Opdrachtgever voor de realisatie Thuismakers, eigenaar Aedifica en gebruiker Wonen bij September nodigen u van harte uit aanwezig te zijn bij de het officiële moment van deze bouwperiode. 

 

 

De nieuwbouw zal vanaf het najaar van 2018 ruimte bieden aan twintig ouderen met geheugenproblemen. Net als alle woonhuizen van September in Nederland zal ook dit woonhuis gebouwd worden op een plaats waar het fijn wonen is. Elk huis heeft op de begane grond een gezellige ruime woonkamer en een open eetkeuken. Daar wordt met elkaar geleefd, gekookt, een spelletje gedaan of bijvoorbeeld de was gevouwen. De ingerichte woonkamer heeft altijd openslaande deuren naar tuin en terras. Gewoon, omdat elk mens het fijn vindt om de vrijheid te hebben om naar buiten te gaan als het lekker weer is. Een warm en huiselijk gevoel.

De appartementen bij September zijn ongeveer 30 tot 50 m2 groot en kunnen volledig naar eigen smaak worden afgewerkt en ingericht. Bewoners kunnen hun eigen meubels meenemen, waardoor het appartement herkenbaar is, zo vertrouwd en veilig mogelijk. Zoals thuis.

Uiteraard zijn de woonhuizen voorbereid op de oude dag. Maar wel zodanig dat de huiselijkheid niet verloren gaat door onnodige aanpassingen en hulpmiddelen.

We nodigen u van harte uit om de start van de bouw van het woonhuis in Nijverdal bij te wonen.

 

Programma woensdag 28 maart 2018

13.30 tot 14.30 uur

- Welkom door Michiel van Putten – oprichter van Wonen bij September

- Onthulling bouwbord door wethouder Thomas Walder

- Proosten

 

Adres

Salomonsonstraat 51
7442 AC Nijverdal

 

Aanmelden

Wilt u de start bouw bijwonen, dan zien wij graag uw aanmelding tegemoet via communicatie@wonenbijseptember.nl.

 

Meer over September

Wonen bij September biedt liefdevolle, betrokken zorg aan ouderen met geheugenproblemen. September heeft als missie om door heel Nederland kleinschalige woonhuizen aan te bieden voor ouderen met geheugenproblemen waar liefde, aandacht en betrokkenheid centraal staan. Particuliere zorg, toegankelijk voor een bredere groep personen.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: