SVVN op bezoek bij Juliana’32

Datum: 22-02-2018

7.46 uur - Afgelopen zaterdag ging het eerste elftal met 3-0 onderuit op het kunstgras in Almelo in de uitwedstrijd tegen koploper Oranje Nassau. In de eerste helft ging de thuisploeg effectiever om met de kansen en ging zodoende met 2-0 rustten. Direct na rust werd door ON de wedstrijd vrijwel direct in het slot gegooid en mocht SVVN doelman Michiel Middelesch dankbaar zijn dat het slechts 3-0 werd. SVVN kon daar één afgekeurd doelpunt tegenover zetten.

Zo leed SVVN de tweede nederlaag in even zoveel wedstrijden in 2018. Grote kanttekening hierbij is wel dat het nogal lastige wedstrijden waren die SVVN voor de kiezen kreeg. Namelijk uitwedstrijden tegen de koploper en de nummer twee. En het niemand verbazen dat deze twee ploegen aan het einde van de rit ook daar staan. Ook aanstaande zaterdag gaat SVVN 1 op verplaatsing. Ditmaal gaat de reis naar Hengelo waar op Sportpark Groot Driene de uitwedstrijd tegen Juliana’32 te spelen staat.

Ondanks dat we momenteel al in de tweede helft van februari zitten, is dit pas de eerste ontmoeting tussen beide partijen in dit seizoen. Eerder werd deze wedstrijd op 9 december 2017 afgelast. Juliana’32 won afgelopen zaterdag zeer verrassend van hoogvlieger VV Bergentheim met maar liefst 2-5. Een overwinning die gezien de werklust van de Hengeloërs verdiend genoemd mocht worden volgens hun verslag. Door deze overwinning nestelde Juliana steviger in de middenmoot en komen ze met 18 punten uit 14 wedstrijden op de 8ste plaats. SVVN vinden we terug op de 4de plaats met 26 punten uit 13 wedstrijden. Maar SVVN is dus gewaarschuwd. Ook gezien de wedstrijden van vorig seizoen die door SVVN beide verloren werden met respectievelijk 1-0 en 0-2. De wedstrijd op het kunstgras in Hengelo begint zaterdag om 14:30 uur en staat onder leiding van arbiter de heer Han Marsman uit Deventer.