Photo Event 2018

Datum: 16-02-2018

11.57 uur - Na het succes van het Photo Event van 2017 die gehouden werd in de showroom van Auto Aaltink in Nijverdal, heeft de organisatie dit jaar gezocht naar een andere locatie. De Organisatoren Inge Exoo en Gerrit Hendriks hebben dit keer gekozen voor de RK Kerk in Hellendoorn.

 
 
Waarom hebben ze hiervoor gekozen? Volgens Inge en Gerrit zal er veel minder licht zijn in deze prachtige kerk, de temperatuur zal er anders zijn dan vorig jaar en de sfeer is er anders. Het is de bedoeling dat de hobbyfotografen zich opgeven via de mail Photo_event@outlook.com.
 
Ook dit jaar zorgt de organisatie dat er weer een aantal modellen zullen rondlopen waar men foto's van kan maken.
De kosten voor deze dag bedragen 15 euro, hierbij is inbegrepen koffie, de luch en een dag foto's maken op een bijzondere plek.
 
De hobbyfotografen kunnen zich 3 maart om 11.00 uur melden bij eetcafe de Gezelligheid aan de Bibenstraat 40 in Hellendoorn (naast de RK Kerk) hier worden ze ontvangen met kop koffie/thee en wordt er even uitleg gegeven van de dag. Daarna gaan we samen vertrekken naar de RK Kerk, om 12.30 uur gaan we terug naar de Gezeligheid om daar de lunch te gebruiken en om even bij te kletsen. Na de Lunch is er nog ongeveer een uur om terug te gaan naar de kerk voor de laatste foto's te maken.
 
Na deze dag hebben de fotografen 2 weken de tijd om hun 5 mooiste foto's naar ons te sturen en zullen ze beoordeeld worden door een deskundige jury. De prijsuitreiking van dit event vindt weer plaats bij eetcafe de Gezeligheid op 7 april om 16.00 uur
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Wimpie van gerrard van mans schreef op 17-02-2018

Ie kunt dur zat Bie in

Uw reactie

Naam:
Bericht: