SVVN op bezoek bij Oranje Nassau

Datum: 15-02-2018

21.35 uur - Als de weergoden het toe laten (en daar hebben we goede hoop op) dan is er aanstaande zaterdag weer actie te verwachten op de groene velden in en rondom Nijverdal waar als het goed is bijna alle teams van SVVN weer in actie zullen komen. Zo ook ons eerste elftal.

 
Twee weken geleden kon SVVN 1 door de belabberde toestand van de velden op ons sportpark niet in actie komen in het thuisduel met VV Mariënberg en afgelopen zaterdag stond er tijdens dit carnavalsweekend geen wedstrijd op het programma voor SVVN. Dus blijft de teller in 2018 staan op één gespeelde wedstrijd die door SVVN in Oldenzaal tegen de toenmalige nummer drie Quick’20 werd verloren met 5-2.
 
Ook voor de tweede wedstrijd in 2018 treft SVVN in een uitwedstrijd een zware wedstrijd. Zaterdag gaat SVVN 1 namelijk op bezoek in Almelo bij koploper Oranje Nassau. Net als vorig seizoen gaat ON voor het kampioenschap en daarbij behorende promotie naar de 2de Klasse. En eigenlijk is die promotie geen overbodige luxe voor een club van dergelijke grote als Oranje Nassau. Vorig seizoen moest ON de titel nog overlaten aan Voorwaarts V. en ook via de nacompetitie wist ON de promotie niet te bewerkstelligen.
 
Dit seizoen dus een nieuwe gooi. En voorlopig gaat alles voorspoedig. Alleen DES wist in Almelo ON op een gelijkspel te houden terwijl er maar één club was die ON in de eerste 13 wedstrijden op een nederlaag wist te trakteren. Op 11 november van het vorig jaar troffen beide teams elkaar in Nijverdal. Op basis van passie en strijd wist SVVN met 3-2 te winnen van Oranje Nassau. Bas Koedijk en Melvin Hulsman zetten SVVN tweemaal op voorsprong en tweemaal bracht Mustafa Koksu de stand in balans. Vlak voor tijd zorgde Jimmy Scharphof SVVN de volle winst.
 
Zaterdag zal Oranje Nassau ongetwijfeld op zoek gaan naar revanche voor deze nederlaag, terwijl SVVN er vol voor gaat om ON voor een tweede keer puntverlies te laten lijden in de onderlinge ontmoetingen. SVVN had de laatste tijd wat te maken met blessures en het is even afwachten welke positieve uitwerking de noodgedwongen rustperiode heeft gehad op het herstel. Maar als SVVN met zoveel passie en strijd kan aan de dag kan leggen als in de thuiswedstrijd kan het elke tegenstander zeer moeilijk maken. Ook Oranje Nassau! De wedstrijd Oranje Nassau begint zaterdag op het kunstgras van Sportpark Ossenkoppelerhoek in Almelo om 15:00 uur. Arbiter bij deze wedstrijd is de heer Rik Steen uit Wierden.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: