Lezing IVN: Communicatie in de natuur

Datum: 12-02-2018

11.39 uur - Op uitnodiging van IVN Hellendoorn-Nijverdal komt bioloog Atze Oskamp op dinsdag 20 februari 2018 een lezing houden over communicatie in de natuur. Atze Oskamp heeft na zijn biologiestudie gewerkt in het voortgezet onderwijs en bij de gemeente Apeldoorn. Sinds zijn pensioen doet hij veel vrijwilligerswerk. Hij is o.a natuurgids bij IVN, leidt natuurgidsen op, geeft cursussen en houdt lezingen. 

 

Deze lezing gaat over "Communicatie in de natuur"
 Dat dieren met elkaar communiceren is wel bekend. De laatste decennia heeft de wetenschap veel nieuws ontdekt over de communicatie in de natuur. In feite communiceren heel veel levende wezens met elkaar. Er worden signalen uitgewisseld tussen dieren en planten, tussen planten onderling, tussen planten en schimmels, tussen schimmels en bacteriën enz. Weliswaar kennen al die levende wezens geen mensentaal, maar het kan ook anders.   
 
Deze interessante lezing in ‘mensentaal’ wordt u van harte aanbevolen

Informatie: www.ivn.nl/hellendoorn-nijverdal
Of Dorie Bruggeman tel. 0548-595548; doriebruggeman@hotmail.com
 
Plaats: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug,
Grotestraat 281, 7441 GS, Nijverdal
Aanvang: 20.00 uur
Kosten: een vrije gift wordt op prijs gesteld.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: