Nog enkele plekken vrij voor speeddate zondag 18 februari in Enschede

Datum: 11-02-2018

17.53 uur - De speeddate voor alleenstaanden op zondag 18 februari in Enschede gaat definitief door. Er zijn nog enkele plaatsen voor mensen van 57 tot 70 jaar bij de speeddate die Samen Wille organiseert.

 
 
U ontmoet tijdens een speeddate andere alleenstaande leeftijdsgenoten op een sfeervolle locatie en heeft de kans om in een aantal minuten per date te kijken of het klikt. Op basis van de leeftijden van de deelnemers wordt de groep in 2 of 3 categorieën ingedeeld. Vindt u het lastig om te bepalen welke vragen u moet stellen? Samen Wille zorgt voor voorbeeldvragen op elke tafel, zodat het gesprek niet stil hoeft te vallen. Al leert de ervaring dat dit nooit nodig is. Binnen een aantal dagen ontvangt u van ons het mailadres en/of telefoonnummer van de personen waar u een wederzijdse klik mee had.
 
Opgeven kan tot en met woensdag aanstaande via info@samenwille.nl of 06 – 3960 8828. Voor deze editie geldt een speciaal actietarief van €25,- voor deelname.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: