Lokaal Hellendoorn op Lijst 7 ?

Datum: 11-02-2018

17.48 uur - Tot haar verrassing staat Lokaal Hellendoorn op Lijst 7 tijdens de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Lokaal Hellendoorn is een samenvoeging van de huidige 3 lokale partijen BurgerBelang, Gemeente Belangen en HOP en met negen raadszetels de grootste partij in de gemeenteraad van de gemeente Hellendoorn.

 
Het bestuur van Lokaal Helendoorn had op advies van het gemeentehuis zaken zo geregeld dat Lokaal Hellendoorn Lijst 1 zou krijgen. Tot onze verrassing  kregen we op 9 februari het bericht dat de gemeentelijke kiescommissie bepaalde dat Lokaal Hellendoorn Lijst 7 krijgt toegewezen. 
 
We vertrouwen er op dat alle inwoners op de verkiezingsborden én op het stembiljet Lokaal Hellendoorn op Lijst 7 weten te vinden. Het gaat om het gedachtengoed en ideeën van de enige lokale partij met de naam Lokaal Hellendoorn in onze gemeente.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Han schreef op 12-02-2018

Denken de Lokalen alles gehad te hebben, staan ze straks ook nog eens op de achterzijde van het stembiljet.

Oons Jan schreef op 12-02-2018

Gek he dat de burger zich afkeerd van de politiek door al dit gekonkel, ze leren het nooit

Dirk Jan schreef op 12-02-2018

Niks met gekonkel te maken. Feit is dat de gemeente verkeerd informeert over deze zaken. Lijkt werkelijk nergens op gezien het lidmaatschap van de betreffende ambtenaar.

Han schreef op 12-02-2018

Dirk Jan. Ooit gehoord van harten? Harten zijn eendagsvliegen. Net als Lokaal Hellendoorn. Ze gaan samen verder als een hechte partij. Zo hecht dat ze jaren geleden elk hun eigen richting koos. Nu moet alles weer koek en ei zijn. Hun geloofwaardigheid is er af. Ik denk dat dit huwelijk dan ook niet lang stand houdt. Die ambtenaar zal wel gedacht hebben. Achteraan zetten, kunnen we het altijd nog van het stembiljet afknippen.

Han schreef op 13-02-2018

Excuus, harten moet haften zijn. Spellingcorrectie.

William S. Burroughs schreef op 14-02-2018

Wanneer je een nieuwe partij start heb je nog geen zetels en kan je dus nooit op lijst 1 komen. Daarnaast is het zo dat wanneer je je als partij genoeg onderscheid de kiezer je op 7 ook wel weet te vinden. Kortom ik zie het probleem niet. Bovendien moet je mondelinge toezeggingen binnen de politiek altijd schriftelijk laten vastleggen. DIt in verband met geheugenverlies of wettelijk niet geldig. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: