Centraal Stembureau heeft lijstvolgorde vastgesteld

Datum: 09-02-2018

17.10 uur - Zoals in alle Nederlandse gemeenten waar op 21 maart verkiezingen worden gehouden,  heeft vanmiddag ook het Hellendoornse centraal stembureau openbaar vergaderd om de kieslijsten te bepalen en de volgorde vast te stellen. 

 
De volgorde is:
 
lijst 1 CDA 
 
lijst 2  CU
 
lijst 3 PvdA  
 
lijst 4 D66   
 
lijst 5 VVD   
 
lijst 6 Groen Links  
 
lijst 7 Lokaal Hellendoorn
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Han schreef op 10-02-2018

Vanmorgen een mooi stukje gelezen op NOS. De naam PvdA jaagt stemmers weg. Ze gaan de verkiezingen in, onder een andere naam. Bang voor nog meer verliezen zoeken ze naar uitwegen. Of wij stemmers dom zijn? Een wolf in schaapskleren. Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Zo gaan jullie nog meer stemmen verliezen. https://nos.nl/artikel/2216284-veertig-lokale-pvda-afdelingen-onder-andere-naam-op-kieslijst.html

Mitis schreef op 10-02-2018

Door de onzin discussie van D66 met FvD over verschillen bij rassen, ben ik alweer klaar met de komende gemeenteraad verkiezingen, blijf lekker thuis...

Han schreef op 10-02-2018

Mitis, Dan achteraf niet gaan klagen als een van die geweldige partijen gaat winnen. Je hebt je stemrecht, gebruik hem dan ook.

William S. Burroughs schreef op 10-02-2018

Aan Mitis. Met een veilingmeester en een zichzelf intellectueel noemende narcist zal het zo'n vaart wel niet lopen. Zo dom zal het volk toch niet zijn? Prettige dag.

Mitis schreef op 10-02-2018

Han,theoretisch heb je gelijk, praktisch maakt het natuurlijk niets uit. Een partij waar ik me goed bij voel zit er gewoon niet tussen en niet of blanco stemmen is ook een keuze.

Mitis schreef op 10-02-2018

@ WSB, klopt Medelanders zijn niet dom maar wel het over politiek correcte en niet gemeende gezwets voor de b├╝hne zat. Dat politiek correcte gezwets maak het leven van politici ook lekker makkelijk, problemen die je niet wil zien hoef je dan ook niet op te lossen.

D.J. schreef op 11-02-2018

Zolang er nog zoveel partijen zijn om uit te kiezen zal het zeuren en zeiken niet ophouden omdat men altijd weer terug moet vallen op het bekende water bij de wijn doen. En ja ik weet ook wel je kan een kiesdrempel instellen maar dan nog, ik denk dat ik dit jaar maar eens niet ga.

William S. Burroughs schreef op 11-02-2018

Ik maak mij er niet zo heel druk om. Binnen de Gemeente Hellendoorn is de uitslag meestal wel te voorzien. Het aantal partijen is echter te overzien en van het democratisch recht om te stemmen maak ik altijd gebruik. Niet stemmen maakt je in feite monddood en uit protest kan je ook stemmen. Niet stemmen en wel overal over klagen is mij persoonlijk te makkelijk. En bij blanco stemmen zou ik persoonlijk het gevoel krijgen dat ik iets vergeten ben. En daar heb ik de leeftijd nog niet voor. Prettige dag.

frits schreef op 11-02-2018

het grootste probleem is dat alle partijen nu gouden bergen beloven en dan als ze gekozen zijn in eens de gouden bergen plaats maakt voor de werkelijkheid dus het maakt geen hol uit waarop je stemt uit eindelijk zitten ze er maar voor een persoon en dat zijn ze zelf

Uw reactie

Naam:
Bericht: