Twee teams Ritmische Gym Fysion gaan strijden om plek op NK

Datum: 01-02-2018

07:26 uur - Op zaterdag 10 februari zullen twee teams Ritmische Gym van Fysion deelnemen aan de eerste plaatsingswedstrijd voor groepen in Zuid-Laren. Beide teams van Fysion bestaan uit 5 meisjes en komen uit in verschillende leeftijdscategorieën in de tweede divisie.

Beide teams dansen twee oefeningen met bal, hoepel en knots. Door middel van deze eerste wedstrijd en de tweede wedstrijd op 14 april in Spijkenisse hopen de teams van Fysion zich te plaatsen voor het NK op 9 juni in Hillegom.

Op deze wedstrijd zal de RG selectie van Fysion te zien zijn in nieuwe trainingspakken en shirtjes die gesponsord zijn door FLEX-s Fysiotherapie.

Op maandag 5 februari van 17.30 uur tot 18.00 uur houdt de RG-selectie een kijkles in de Bachlaan. Daar kunt u de wedstrijdoefeningen komen bekijken. U bent van harte welkom! Entree is gratis. 

Fysion biedt Ritmische Gym aan voor meisjes vanaf 4 jaar. Alle lesuren zijn op www.fysion-nijverdal.nl  te vinden.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: