Jaarlijkse collecte Handicamp

Datum: 13-01-2018

15.35 uur - In de week van 22- 27 januari is de jaarlijkse collecte van stichting Handicamp. Om de collecte te ondersteunen komt de camper op 23 januari naar Haarle, van 11.00 tot 15.00 uur op het kerkplein. In Haarle zijn er dan ook medewerkers van de Welle aanwezig om informatie te geven over o.a maaltijd voorziening, en buurtpreventie.

 
 
Op 25 Januari staat de camper in Daarle bij ‘Tip van 11.00-  15.00 uur  en zaterdag 27 januari staat de camper vanaf 11.00 uur op het Dunand plein in Nijverdal. De camper kan bezichtigd worden en er zijn mensen aanwezig die uitleg kunnen geven over de camper en de manier van reizen met de camper. Het reis programma is aanwezig en ook de mogelijkheid om de camper als groep te gebruiken wordt uitgelegd.
 
De opbrengst van de collecte wordt gebruikt om de camper op de weg te houden.
U bent van harte welkom.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: