Nijverdalse markt genomineerd voor titel Beste markt van Nederland 2018

Datum: 09-01-2018

16.26 uur - De Nijverdalse markt is door de  Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) genomineerd voor de titel Beste Markt van Nederland 2018, in de categorie middelgrote markten. Op 13 maart wordt de uitslag bekend, tijdens het jaarcongres van de CVAH, de beroepsvereniging van markthandelaren.

 
 
Marktmeester Martin Wippert is zo trots als een pauw op 'zijn' markt, al zegt hij zelf : 'Nee nee, het is 'onze' markt, we doen het met ons allen.' 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Pff schreef op 09-01-2018

Dan staat de markt er slecht voor in Nederland. Het enige wat ik hier goed vind is de aansluit op het centrum, voor de rest waren er vaak lege plaatsen.

Mitis schreef op 09-01-2018

Hahaha dit is pas humor !!!!

Hendrik schreef op 09-01-2018

Nou Pff, dan zul jij er wel geen verstand van hebben.

Heldern schreef op 09-01-2018

Markt in Heldern heeft ook heel goede aansluiting op centrum en geen lege plekken!!!

elle schreef op 09-01-2018

Waat?????????????????????

k.e schreef op 09-01-2018

wat heeft het gekost.

Jantine schreef op 09-01-2018

Is dit een grap?????? Onvoorstelbaar dat zo'n oninteressante en saaie markt nummer 1 kan gaan worden.

Ikke schreef op 09-01-2018

Niet zo negatief mensen er zijn heel wat mensen die zich met hart en ziel hier voor inzetten. Wees blij dat er nog een markt is

Wat ben ik toch een tut! schreef op 10-01-2018

@ k.e., je vraagt wat het heeft gekost om aan verkiezing mee te mogen doen, hier stukje van de cvah website “Gemeenten kunnen op deze manier meerdere markten inschrijven. Promotie en publiciteit spelen een steeds grotere rol op de markt. En om de verkiezing nu en in de komende jaren succesvol te laten. zijn en blijven, vragen we van de deelnemers een bijdrage (kleine markten: € 500,-/ middelgrote markten: € 750,-/ grote markten: € 1000,-). Daar krijgt de betreffende markt veel voor terug. Om te beginnen krijgt iedere deelnemer een lijst (rapport) met aanbevelingen, opgesteld op basis van beoordelingen van de jury. Maar daar blijft het niet bij. Met de inzet (meerdere malen publiciteit!) van De Koopman, diverse sociale media en andere uitingen wordt uw bereik groter en groter.”

Jos schreef op 11-01-2018

Tut kennen we als krent. Ook een stukje over deelname en de kosten aan de oliebollentest van het AD? Tut hoeveel is dit per marktkoopman per week? 750 / 50 weken / 15 deelnemers

Wat ben ik toch een tut! schreef op 11-01-2018

@ Jos, je hebt helemaal gelijk, ik ben een behoorlijke krent. Het is ook bedoeld om meer kraamhouders aan te trekken, omdat ze promoten in marktvakblad. Maar... het is trekken aan een dood paard, markten lijken me overbodig. Concurrentie voor bestaande winkeliers, die hogere onkosten hebben. B.v. Er is viswinkel in Nijverdal, ik zie er nauwelijks klanten. En dan de hygiëne, handen wassen? Op warme zomerse dagen staat de kip- en viskraam wel in de hitte. Snoep, koek, noten, kaas, fruit en brood worden natgeregend, klam (schimmel?) op regenachtige dagen. En voor de standhouders is het ook geen pretje om bij stevige kou, wind, regen of hitte buiten te staan. Direct zonlicht verkleurt kleding, linnengoed en fournituren. Brr, en dan hebben we het nog niet over vieze strontvliegen, wespen en alle vuil dat over de producten waait.

Mitis schreef op 11-01-2018

Ik hoop het effect deze promotie binnenkort te bemerken (-; . Tut heeft naar mijn mening heel rake argumenten waarom ze het somber inziet voor de markt. Het verdienmodel van marktkramen is natuurlijk gebaseerd op lage kosten. Wat de viswinkel betreft zit Tut fout, ik kom er heel regelmatig, eigenlijk de enige winkel in het centrum die ik regelmatig bezoek en er is altijd wel wat te doen.

Henk schreef op 11-01-2018

Dat was een nominatie uit het jaar 1960 dat was nog een markt

jos schreef op 11-01-2018

Dit is een schijntje vergeleken met de reclame belasting welke een kleine ondernemer betaald in nijverdal...deze betaald al bijna 750 euro per jaar in zijn eentje.

Jos schreef op 11-01-2018

Tut je hebt gelijk, nergens meer op het terras gaan eten en niet naar sam sam, smikkelshop of zuivelhoeve gaan welke hun (terras) deuren wagen wijd hebben waar alle strontvliegen, wespen en alle vuil over de producten waait.

Jos schreef op 11-01-2018

Bij de Meyboom frituren ze op 179°C graden. Boven 175°C kan het product aan de buitenkant verbranden terwijl de binnenkant nog niet gaar is. Dus daar ook niet heen.

D.J. schreef op 12-01-2018

Wees blij dat er toch nog 1 dag in de week is dat men naar het centrum van Nijverdal gaat om te winkelen / markten, dat willen we allemaal toch zo graag dat het weer bruisend word. Ik weet niet er anders of er was een markt in Nijverdal en toen waren er ook winters en warme dagen dus dat is geen argument TUT. Die kooplui zijn wel wat gewend het zijn meer de klanten die het dan af laten weten.

Pibernik schreef op 12-01-2018

Ik heb thuis de temperatuur van de frituur op 179,1 °C en heb perfecte friet, het is maar net wanneer je het er uithaalt.

Jos schreef op 13-01-2018

Tut weinig van de hitte meegemaakt. Snoep, koek, noten, kaas, fruit en brood waren droog en niet klam. En voor de standhouders was het heerlijk vertoeven. Kleding, linnengoed en fournituren zagen er prima van kleur uit vandaag? Was jij de enige strontvlieg vandaag??

k.e schreef op 13-01-2018

waarom blijf je TUT uit dagen JOS

William S. Burroughs schreef op 14-01-2018

Op de mark was uw gulden ooit een daalder waard. Marktmeester Martin Wippert is zo trots als een pauw op 'zijn' markt, al zegt hij zelf : 'Nee nee, het is 'onze' markt, we doen het met ons allen. Ben blij dat hij zich hier nog even corrigeert want anders zou het toch wat zorgelijk beginnen te worden. De lobby is geslaagd maar laten we het ook niet groter maken dan het in werkelijkheid is. Een prima marktje. Prettige dag.

William S. Burroughs schreef op 14-01-2018

Ps! Voordat er een discussie losbarst over de Duitse mark in mijn eerste zin. Daar moet natuurlijk een t achter. Sorry voor het misverstand. Prettige dag.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 14-01-2018

@ k.e.; je kunt het Jos niet kwalijk nemen, hij kan er niets aan doen dat hij zo is. Ik vind hem trouwens reuze grappig.

k.e schreef op 14-01-2018

ok, is dit een bevestiging dat dit een en deze de zelfde zijn. ik denk dat er meerdere zijn

K-e schreef op 14-01-2018

Ik ben van mening dat er veel de zelfde zijn. Aju

Jos schreef op 14-01-2018

Tut nog meer "geweldige" opmerkingen? 1 euro per markt vind geen standhouder evt een probleem. jij bent een probleem voor jezelf en rest van normale bedrijven, weet je hoeveel; de sport krijgt vanuit de gemeente? Sport je kleindochter? wat dat zij voor de club??

K-e schreef op 15-01-2018

Jos, je kent schijnbaar de familie van TUT, verdacht veel de zelfde personen die hier wat schrijven.

Han schreef op 15-01-2018

K.e. Ik denk niet dat Tut en Jos familie zijn, of een en dezelfde persoon. Niveau van denken en niveau van schrijven ligt bij Tut vele malen hoger dan bij Jos. Die grijze massa van Jos reikt niet zo ver.

Uw reactie

Naam:
Bericht: