Open repetities Praise the Lord Notter

Datum: 02-01-2018

13.06 uur - Christelijk Regionaal Koor Praise the Lord begint het nieuwe jaar met 2 open repetities op 8 en 15 januari. Tijdens deze open repetities zal worden begonnen met het instuderen van het Oratorium Exodus van Johan Bredewout.

 
In dit oratorium wordt in grote lijnen het leven van Mozes, de grote bevrijder van Israël, bezongen. De repetities staan onder leiding van Jan Quintus Zwart, de dirigent van Praise the Lord.
 
Zangers en zangeressen zijn dan van harte welkom om kennis te maken met het koor. Ze kunnen er voor kiezen om project lid te worden. Projectleden kunnen voor een aangepast bedrag inschrijven. Hiervoor ontvangen zij de koorpartituur en een oefen-CD in bruikleen en nemen deel aan de repeti- ties en optredens in het 1e halfjaar 2018. Voor projectleden geld een instroomleeftijd van 15 tot 60 jaar.
 
Praise the Lord zal op 27 februari medewerking verlenen aan een evangelisatiedienst in Zuidwolde. Op 16 juni 2018 zal het Oratorium Exodus worden uitgevoerd tijdens een concert in Kerkelijk Cen- trum Sion in Rijssen. Tijdens dit concert zal Praise the Lord worden begeleid door een klein orkest waarin oa. beroemde musici spelen zoals Jan Lenselink, Sylvia Maes, Chloë Elsenaar en Mark Wester. Praise the Lord repeteert op maandagavond van 18.30 uur tot 19.45 uur in Kulturhus Irene, Van Kregtenweg 9 in Notter.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: