Wie zijn de sporthelden van onze gemeente Hellendoorn?

Datum: 19-12-2017

14.42 uur - Het sportjaar 2017 loopt bijna ten einde. Wie verdient volgens jou een nominatie en moet kans maken op de titel sportman, sportvrouw, sportploeg, sportvrijwilliger of sporttalent van het jaar? De aanmeldingstermijn is bijna gestopt. 

 
 
 
 
Ook 2017 was weer een mooi sportjaar voor onze gemeente. Met vele goede sportprestaties. Straks is het weer mogelijk om op uw Hellendoornse Sportheld(en) voor de Sportverkiezing Hellendoorn 2017 te stemmen. De Sportverkiezing wordt georganiseerd op 17 februari 2018 bij Twents Ribhouse Noabers in Hellendoorn. 
 
Aanmelden kan nog steeds, voor de categorieën: Sportvrijwilliger, Sporttalent, Sportploeg, Andere Sporten (niet noc/nsf), Sportvrouw en Sportman. 
 
Geleverde sportprestaties worden tot 31 december meegenomen. De vakjury komt in december en januari bij elkaar om te stemmen over de kandidaten. Ook het publiek krijgt een stem. Vanaf begin januari kan iedereen in de gemeente Hellendoorn een stem uitbrengen via een online stemformulier.  
 
Meer informatie (zie verkiezingsreglement) en het aanmeldformulier vindt u op onze site: www.sportverkiezinghellendoorn.nl en op Facebook.com/sportverkiezinghellendoorn. Graag de volledige invulling mailen naar: sportverkiezing@gmail.com.
 
Dat kan echter ook via de volgende link: https://aanmelden.pgtb.me/B5fscv
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

J van leussen schreef op 19-12-2017

Sport talent britt tijhof

Uw reactie

Naam:
Bericht: