Ambachtsbakker Nieuwenhuis uit Nijverdal bakt WEL oliebollen op 31 december

Datum: 15-12-2017

 

14:14 uur - In tegenstelling tot de winkels die niet open mogen op zondag 31 december, mag Ambachtsbakker Nieuwenhuis wel oliebollen verkopen op 31 december.

 

's Morgens worden de oliebollen gebakken die besteld zijn, en tussen 12.00 uur en 16.00 uur kunnen verse oliebollen aan de kraam of binnen in de winkel worden opgehaald en gekocht.

Deze dag verkopen we alleen oliebollen en appelbeignets dus GEEN brood!

In verband met de te verwachten drukte is het handig om de oliebollen en appelbeignets te bestellen.

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Henk schreef op 15-12-2017

Groot gelijk die smaken ook wel op zondag tijd voor verandering

Jos schreef op 18-12-2017

Lekker

Mitis schreef op 30-12-2017

Kwestie van tijd, zijn alle winkels die dat willen open op zondag. Zoals het nu gaat is ook een raar en inconsequent rommeltje.

k.e schreef op 30-12-2017

ja mitis, helaas is dat zo we gaan het sociale leven in leveren voor een 24 uur 7 dagen werken.

k.e schreef op 30-12-2017

omdat we zo graag willen winkelen, maar vergeten wie er voor moeten werken, ikke en de rest kan......

Mitis schreef op 30-12-2017

In de US is bij Wallmart en anderen 24/7 de norm. Ik vond het handig, zelfs de streng orthodoxe Texas Amish shoppen op zondag tot mijn verbazing. Daar kunnen ze in Rijssen nog wat van opsteken of hebben ze daar een andere God? Werken op zondag is een keuze ook voor het personeel.

Maarten schreef op 30-12-2017

In de horeca, zorg en bij de politie/brandweer/ambulance werken ze al jaren op zondag. Veel andere bedrijfstakken zijn nog erg traditioneel ingesteld. Met het werken van dagen in het weekend , zijn er doordeweeks weer andere mogelijkheden voor vrije dagen.

Ries schreef op 31-12-2017

@Mitis, Wanneer winst een rol speelt is geloof een tweede. Dan gaan alle principiële waarden opzij geschoven. Maakt niet uit welk geloof het is. En trouwens Walmart is maar één keten, zelfs kleine zelfstandigen zijn daar 7 dagen per week open.

Han schreef op 31-12-2017

Ik kan me voorstellen dat zelfstandigen in Nijverdal Hellendoorn niet zitten te wachten om op zondag open te gaan. Je moet je afvragen of de winkels in Nijverdal Hellendoorn zich wel lenen om überhaupt open te gaan op zondag. Het is er door de weeks al uitgestorven en het is een komen en gaan van winkels. Nog nooit zoveel verloop gezien de afgelopen jaren. Dat de winkels in grote steden open zijn op zondag kan ik mij nog voorstellen. Maar hier? Nee. Bijkomend, van mij hoeft het ook niet. Je hebt 6 dagen de tijd om je boodschappen te doen. Na dit gezegd te hebben wens ik jullie allemaal een goede jaarwisseling. Doe voorzichtig, dan kunnen we volgend jaar weer verder discuseren.

William S. Burroughs schreef op 31-12-2017

Ik heb liever mosselen dan oliebollen. Maar niet in het weekend want het zijn weekdieren. Dus eet ik vandaag toch maar oliebollen. Prettige jaarwisseling.

Uw reactie

Naam:
Bericht: