Winters Hellendoorn

Datum: 14-12-2017

14.35 uur - Al jaren verrast Herman Bonhof zijn dorpsgenoten met zijn prachtige, winterse schilderijen. Al meer dan twintig jaar is de kerstgroet van de stichting Oald Heldern De Noaberschop versierd met een besneeuwd kersttafereel van deze Hellendoornse kunstschilder. 

De unieke tentoonstelling Winters Hellendoorn biedt een overzicht van alle kerstschilderijen. De reacties op de kerstgroeten van Herman zijn altijd hartverwarmend en vol van herkenning.  
 
De exclusieve expositie is slechts van korte duur, namelijk van woensdag 27 december tot zaterdag 30 december a.s. van 13.30 – 17.00 uur op de zolder van Erve Hofman.  De toegang is gratis.
 
Museum Erve Hofman
Hofmanstraat 2 
7447 AS Hellendoorn
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Han schreef op 21-12-2017

Mijn complimenten Herman. Vind het maar kunstig hoe jullie dit op doek krijgen. Als ik zoiets zou maken, zit de verf overal, behalve op het doek.

Uw reactie

Naam:
Bericht: