ZINema rolt de rode loper uit voor ‘Huisvrouwen bestaan niet’

Datum: 14-12-2017

11.31 uur - ZINema rolt woensdag 20 december de rode loper uit en staat voor u klaar met een lekkernij bij de koffie, wanneer u naar de de nieuwe film ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ komt kijken.  U wordt heerlijk in de watten gelegd tijdens deze première, die is gebaseerd op de succesvolle theatervoorstelling 'De Huisvrouwmonologen'. Er zijn prachtige rollen weggelegd voor onder andere Loes Luca, Jim Bakkum en Eva van de Wijdeven. 


 
 
Huisvrouwen werken zich in de nesten
In de komedie ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren. Gijsje is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohémienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. 
‘Kerstkomedie van het jaar’
‘Huisvrouwen bestaan niet is niet per se een vrouwenfilm, al komen er veel herkenbare situaties langs’, aldus producent Engelkes, die de film graag ziet als ‘dé kerstkomedie van dit jaar’. Regisseur Aniëlle Webster (Mees Kees langs de lijn) omschrijft de productie ‘als een grappige film over sterke vrouwen die in een crisis belanden.’ Al voegt ze daar meteen aan toe dat er dankzij de sterke mannenrollen ook veel voor heren te genieten valt.
 


Kaarten reserveren
Kaarten voor deze film zijn af te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de VVV / Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: