Nijverdal krijgt een kinderboerderij!

Datum: 13-12-2017

"Na een Lange reis van 20 jaar is er gisteren een belangrijke stap gezet voor de komst van de kinderboerderij. De meerderheid van de gemeenteraad heeft gisteravond voor onze plannen gestemd. Wij hopen nu dat we snel kunnen starten met de realisatie. Ook zijn we blij met het aanbod van de Burgemeester dat zij samen met ons en de buurt in gesprek wil blijven", zo valt te lezen op de Facebookpagina van Kinderboerderij Hellendoorn. Zij zijn erg blij dat gisteravond de gemeenteraad heeft ingestemd met de komst van de kinderboerderij.

Niet iedereen is echter blij met de komst van de kinderboerderij. De drie lokale partijen en ook de VVD stemden tegen. Ook  omwonenenden hebben grote bezwaren tegen de komst van een kinderboerderij op de huidige locatie aan de rand van bedrijventerrein 't Lochter.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Heldersen schreef op 13-12-2017

Ik mut nog zien.

Gert hendrik schreef op 14-12-2017

En zie wild de boeren weg hebben???

Def schreef op 15-12-2017

met de gemeente verkiezing niet stemmen op de lokale partijen en vvd

Mitis schreef op 15-12-2017

Def, dank voor uw stemadvies. Wat is de motivatie?

Pff schreef op 15-12-2017

Niet meer van deze tijd om dieren op te sluiten voor plezier. Gaan daar een slecht leven krijgen met al dat vuurwerk in de wijk.

Jos schreef op 15-12-2017

Def 100% gelijk

Pff schreef op 15-12-2017

Dieren opsluiten voor het plezier van kinderen is niet meer van deze tijd en al helemaal niet als de buurt er niet achter staat.

Mitis schreef op 15-12-2017

Natuurlijk, opsluiten niet, opeten wel...

D.J. schreef op 16-12-2017

Ik zag gisteren in de krant nog een voorbeeld voorbij komen van magere en slecht verzorgde dieren die niet waren op gesloten, dus volgens mij gaat het meer om de personen die er mee om gaan.Laat maar komen die kinderboerderij en gun de kinderen hun plezier, en vuurwerk is maar 1 dag in het jaar als men zich aan de regels houd dus dat is geen excuus.

Pff schreef op 16-12-2017

@DJ. Als dieren niet zijn opgesloten hebben er geen personen mee van doen. Dieren mogen niet meer in een circus maar wel door kleine kinderen worden dood geknuffeld. Er zijn voldoende kinderboerderijen in de omgeving en anders haal je een huisdier uit het asiel.

D.J. schreef op 16-12-2017

Aan Pff, in het geval waar ik het over had waren de dieren niet opgesloten en was het de eigenaar die ze heeft verwaarloosd. Wat een huisdier uit het asiel ophalen betreft dan gaat het meestal om katten of honden en ik zie zo niet iemand geiten of kippen in huis nemen. Zoals met zoveel dingen is het met dieren ook je moet ze goed verzorgen en onderhouden. Als u vind dat er voldoende kinderboerderijen zijn dan kan ik nog wel meer op noemen waar voldoende van is en wat er toch nog steeds bij komt.

Han schreef op 17-12-2017

@pff. Als de buurt er niet achter staat. Het zal geven en nemen blijven in onze samenleving. Als iedereen mocht mee beslissen over bepaalde zaken, dan komt er niets van de grond. Zo'n ideaal wereld bestaat niet, helaas. Nou ja, er is getracht er een te bouwen, Utopia genaamd. Zelfs dit bleek een utopie te zijn en verdwijnt.

Uw reactie

Naam:
Bericht: