Uitslagen PSV Hertruiters

Datum: 03-12-2017

23.18 uur - Dit weekend gingen verschillende leden van PSV Hertruiters er weer op uit met hun pony’s en paarden. Milou Ekkel maakte met haar paard Uvonia hun debuut in de klasse M1 in Hardenberg. Zij reed 192 punten bij elkaar en dat was goed voor een vierde prijs in de klasse M1/M2.

Marilyn Roelofs ging van start in Luttenberg met haar pony Hoppenhof’s Yentl. Zij reed twee fijne proeven en werd met beide proeven eerste met 201 en 195 punten.

Ook Noortje ten Cate scoorde weer goed met haar pony Macho. Zij behaalde een eerste en een tweede prijs in de klasse M1 categorie ABC met 184 en 185,5 punten.

Charéna Zandbergen reed haar pony Kendale The Twins naar een eerste plaats in de klasse L2 categorie D/E met 203 punten. Ook Luc Eshuis was succesvol in Luttenberg. Hij startte met zijn pony Forest Fire in de klasse B categorie C. Hij won de eerste prijs met maar liefst 206,5 punten.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: