Kaartleeswedstrijd Auto Sport Vereniging Hellendoorn

Datum: 23-11-2017

10:41 uur - Dinsdagavond 12 december organiseert de ASVH weer de laatste kaartleeswedstrijd van het seizoen 2017 voor de auto- en kaartlees- liefhebbers in de regio. Omdat de eerste dinsdag van de maand gelijk met Sinterklaas valt, wordt deze rit dus 1 week later gehouden. Deze keer staat de ‘Noaber-rit’ op het programma. De sponsor is deze maand Twents Ribhouse Noabers wat ook de thuislocatie is van het kaartlezen bij de ASVH.

 

 

Traditiegetrouw voor de december rit is er het bol-pijl kaartleessysteem voor de deelnemers. Bij dit kaartleessyteem is het de bedoeling om  door middel van situatieschetsjes de vooraf vastgestelde route te rijden. Onderweg moet hierbij de controles vermeld worden op de controle kaart. Het volledige reglement is terug te vinden op onze website: www.asvh.nl


Deelname staat open voor iedereen. De rit wordt gereden in de omgeving van Hellendoorn. Om deel te kunnen nemen is geen speciale auto noodzakelijk, alleen verlichting in de auto, een vergrootglas, een pen en een liniaaltje zijn al voldoende.  Er wordt gestart in drie klassen waarbij de ervaren kaartlezers in de A-klasse en de overige deelnemers in de B- en C-klasse starten. 

 

Inschrijven is mogelijk vanaf 19.30 uur op de start en finish locatie restaurant 'Twents Ribhouse Noabers' aan de Dorpstraat in Hellendoorn. Vanaf 20.00 uur wordt er dan gestart, waarna de eerste auto’s om ca. 21.30 uur terug worden verwacht van de rit.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: