Warm onthaal voor de Sint en zijn pieten in Nijverdal

Datum: 13-11-2017

17:49 uur - Op zaterdag 18 november komt Sinterklaas weer aan in Nijverdal. Alle inwoners van Nijverdal zijn van harte welkom bij dit grote feest dat elk jaar weer door duizenden enthousiaste bezoekers meegevierd wordt. Kom ook gezellig naar het centrum om Sinterklaas te zien, een handje te geven en natuurlijk voor een handje lekkere pepernoten... 

Sint Nicolaas komt op zaterdag 18 november tegen 13.30 uur met de boot vanuit de richting van Hellendoorn aan bij de Wilgenweard. Vanaf hier vertrekt hij op zijn schimmel Americo, vergezeld door de muziekvereniging KSW en zijn pieten naar het centrum van Nijverdal. De route voor de intocht is als volgt: vanaf de Wilgenweard rechtsaf de rotonde over naar de G. van der Muelenweg, bij het politiebureau rechtsaf de Grotestraat over om vervolgens langs het Henri Dunantplein te rijden om uiteindelijk linksaf het Keizerserf op te rijden. Als laatste gaat Sinterklaas ter hoogte van de kruising van het Keizerserf met de Groen van Prinstererstraat en de Willem Alexanderstraat te voet naar het grote podium op het Henri Dunantplein. 

Daar wordt hij rond 15.30 uur verwacht en welkom geheten door burgemeester Anneke Raven. Na dit ontvangst zullen Sint Nicolaas en zijn pieten zich weer tussen de aanwezige kinderen begeven, zodat iedereen de gelegenheid heeft om met hen te praten. Na afloop zoeken zij de rust op in het Huis van Sint op het Henri Dunantplein.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: