Toneel vereniging 't Rooie Dorp presenteert: Gewoon te gek

Datum: 12-11-2017

22.44 uur - Vier ex-psychiatrische patiënten wonen samen in één huis. Ze proberen om terug te keren naar de samenleving. Hun sociotherapeuten Toos probeert hen een handje te helpen. De bewoners lijken echter niet echt mee te willen werken. De eerste, Lisette, is kunstenares met een bijzonder gevoel voor kunst. De tweede bewoner, Femmie,  is geobsedeerd door zelfmoord. De schizofrene Isar mag dan wel hoogbegaafd  zijn, maar is nog lang niet klaar voor ‘normale’ de samenleving en. Tot slot is er nog Bram die veel zaadjes plant maar weinig oogst.

De sociotherapeut Toos doet haar best, maar als de verantwoordelijk wethouder langs komt lijkt het of de subsidie meteen wordt stopgezet. De  bewoners zullen dan weer terug naar de inrichting moeten.
 
De bewoners bedenken een te gek plan om de wethouder tegen te houden. Ze krijgen daar bij hulp van de nieuwe buren. Een bijzonder schoon stel!  De buurman blijkt een "talentvol" goochelaar te zijn en zijn geliefde vrouw Ans probeert om plastic bakjes aan de man te brengen.
Gaat het de bewoners lukken om de wethouder te overtuigen dat ze niet terug naar de inrichting moeten? Kom het zelf bekijken op vrijdag 24 of zaterdag 25 november.
 
Kaartverkoop: maandag 20 november om 19.00
Datum uitvoering vrijdag 24 en zaterdag 25 november
Plaats: het Noaberstekkie, Prinsenstraat 7, Nijverdal
 
De zaal zal open zijn om 19.30 en om 20.00 zal de voorstelling beginnen!
Tijdens de pauze worden er, net als elk jaar, lootjes verkocht voor de grote verloting.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: