Back to the Sixties in Nijverdal

Datum: 07-11-2017

9.56 uur - Het vrijwilligers comité Back to the Sixties Nijverdal – Hellendoorn e.o., organiseert ook dit jaar weer een originele Back to the Sixtiesavond. Deze unieke avonden - die al meer dan 30 jaar worden georganiseerd door het comité - zijn eigenlijk een jaarlijks gezellige  muzikale reünie voor iedereen die van de muziek uit de jaren 60 houdt. 

Sixties muziek is nog steeds springlevend, maar het aantal bandjes dat de juiste sound weet te maken neemt vanwege de oplopende leeftijd van de bandleden af.  
 
Het Back to the Sixties comité is dit keer helemaal uitgekomen in Eindhoven want daar leerden ze de The Tribute to the Sixties band kennen. Deze viermansformatie  uit de stad van Peter Koelewijn, is nog in staat om het echte geluid van de steelguitar te produceren en beschikt over een grote gevarieerde speellijst. Back tot the Sixties avonden zijn super gezellig en ook dit jaar belooft het weer en mooi en gezellig “goud van oud feest” te worden. Het muzikale festijn vindt plaats in De Bowling Boerderij 
 
Datum: zaterdagavond 11 november.
Locatie: Bowlingboerderij Koersendijk 5 Nijverdal
Aanvang 20.30
Zaal open 19.45 
Kaarten a 9 € p.st. verkrijgbaar bij Primera Nijverdal 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: