SVVN op bezoek bij Drienerlo

Datum: 02-11-2017

9.21 uur - Een fijne overwinning afgelopen zaterdag. En dat het allemaal geflatteerd is geweest zal iedereen binnen SVVN een biet zijn. De 5-2 overwinning op VV Kloosterhaar gaat er niet minder om de boeken in. Door deze overwinning stijgt SVVN naar een keurige plaats in de middenmoot met acht punten uit vijf wedstrijden.

 
 
Zaterdag wordt de competitie vervolgt in Enschede. Daar zal Drienerlo de gastheer zijn. Drienerlo wist tijdens de tweede speeldag de derby tegen Achilles E. op eigen veld met maar liefst 5-1 te winnen. Dat zijn tot nu toe de enige drie punten die de Enschedeërs wisten te bemachtigen in deze nog prille competitie.
 
Opvallend is dat bij wedstrijden van Drienerlo relatief veel doelpunten vallen de eerste wedstrijden. Namelijk gemiddeld bijna vijf per wedstrijd. Alleen bij wedstrijden van VV Bergentheim en Achilles E. wordt er meer gescoord. 
Dat staat dus in schril contrast met de wedstrijd tussen Drienerlo en SVVN van vorige seizoen. Toen eindigde deze vlakke wedstrijd in 0-0. SVVN heeft in het verleden vrijwel altijd moeite gekend met de studentenploeg. Zo werd vorig seizoen in Nijverdal door een pover SVVN op een 0-3 nederlaag getrakteerd. Gelukkig is de algemene beschouwing na de wedstrijd een stuk positiever gezien het vertoonde spel en helemaal het resultaat. Mocht dit zaterdag weer het geval zijn dan mag SVVN stiekem naar boven kijken, maar dat zal nog moeilijk genoeg worden met deze lastige tegenstander.
 
De wedstrijd Drienerlo 1 tegen SVVN 1 wordt gespeeld op het sportpark van de UT te Enschede. Scheidsrechter Jan Kremer uit Eibergen fluit om 15:00 uur voor aanvang van deze wedstrijd.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: