v.v. Hellendoorn zet scheidsrechters in het zonnetje tijdens Week van de Scheidsrechter

Datum: 16-10-2017

12:12 uur - Afgelopen weekend heeft v.v. Hellendoorn haar scheidsrechters in het zonnetje gezet tijdens de Week van de Scheidsrechter, een landelijk sportbreed initiatief vanuit de KVNB waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat.

 
 
v.v. Hellendoorn heeft hier extra aandacht aan geschonken door een blijk van waardering  uit te spreken en al haar scheidsrechters te danken voor hun geweldige inzet voor de vereniging. Afgelopen zaterdagmiddag werden alle scheidsrechters uitgenodigd voor een gezellige middag rondom de wedstrijd van het eerste elftal tegen Juliana'31 (uitslag 4-0). Als speciale gast was voormalig top arbiter Eric Braamhaar aanwezig en werd er in een informele setting gepraat over het scheidsrechters vak. Als verrassing krijgen alle scheidsrechters van v.v. Hellendoorn binnenkort een nieuw outfit welke door Eric Braamhaar werd overhandigd.
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

H.Wermink schreef op 16-10-2017

Klasse jongens

Jos schreef op 16-10-2017

Geweldig deze moeten inderdaad worden gehuldigd . Klasse

Uw reactie

Naam:
Bericht: