Geslaagde supportersavond v.v. Hellendoorn

Datum: 15-10-2017

18.57 uur - v.v Hellendoorn heeft een grote groep vaste supporters die wekelijks het eerste elftal achterna reizen om ze te steunen tijdens de wedstrijden van het eerste elftal. Als blijk van waardering werd er afgelopen vrijdagavond voor deze trouwe supporters een supportersavond georganiseerd.

 
 
Tijdens deze avond vertelden trainer/coach Edwin Duim en assistent trainer Erwin Looms het nodige over het team, het spelsysteem, de tactiek en manier van spelen. Daarnaast was er volop ruimte voor het stellen van vragen. De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje. Al met al een geslaagde avond.
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Herman Kampman schreef op 15-10-2017

De aanleiding voor deze inderhaast gehouden supportersavond is een kritisch stukje in het Hellendoorn Magazine dat a.s. maandag verschijnt!

Uw reactie

Naam:
Bericht: