SVVN ontvangt Oranje Nassau

Datum: 05-10-2017

07:26 uur - Nadat afgelopen zaterdag de eerste thuiswedstrijd van seizoen wordt gespeeld volgt direct de tweede thuiswedstrijd er achter aan. Afgelopen zaterdag eindigde een teleurstellende wedstrijd in een 1-1 gelijkspel tegen promovendus ASV'57. Het is voor de tweede keer dat SVVN de punten deelde en beide wedstrijden eindigde in 1-1. Zaterdag komt het eveneens uit de gemeente Almelo zijnde Oranje Nassau op bezoek in Nijverdal.

Oranje Nassau zal door velen als één van de kanshebbers op de titel in de 3de Klasse D worden gezien. Ook vorig seizoen streden de Almeloërs lang mee om de prijzen, maar moest het de titel aan Voorwaarts V. laten en werd in de nacompetitie het onderspit gedolven tegen het Doornspijkse DSV'61.

Dit seizoen is Oranje Nassau begonnen met twee overwinningen. Er werd gestart met 0-3 overwinning bij ASV'57 en afgelopen zaterdag won ON op eigen veld van Quick'20. Vorig jaar hield SVVN lange tijd gelijke tred met Oranje Nassau maar stond uiteindelijk toch 0-3 op het scorebord. Wellicht is dat ook wel de kracht van Oranje Nassau want de wedstrijd in Almelo liet eenzelfde spelbeeldzien. Hopelijk voor alles wat SVVN hart heeft blijft de beloning nu niet uit als de ploegen op het veld elkaar zo weinig ontlopen.

De wedstrijd tussen SVVN 1 en Oranje Nassau 1 begint om 14:30 uur. Scheidsrechter is de heer Roland Kok uit Doetinchem. Pupil van de week is Wesley Niks. Wesley is 8 jaar oud en speelt in SVVN JO9-2.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: