Lezing over klimaatverandering door weerman Reinier van den Berg

Datum: 13-09-2017

13.48 uur - RTL-weerman Reinier van den Berg komt op woensdag 20 september om 20.00 uur naar Het Centrum, Constantijnstraat 7a, 7442 MC in Nijverdal om te vertellen over de klimaatverandering, waarmee we allemaal te maken krijgen. Loopt het echt zo’n vaart met die opwarmende wereld?

 
 
Velen kennen Reinier van den Berg als RTL-weerman op TV. Hij is echter ook specialist op het gebied van klimaatverandering, duurzaamheid, het voedselvraagstuk en gebruik van grondstoffen.
Hij geeft geregeld lezingen over het effect van de opwarming van de aarde, smeltende poolkappen, overstromingen, bosbranden en hittegolven. Wat heeft hij te zeggen over de orkaan Irma?
Vanwege zijn zorg om de toestand van onze planeet en alles wat er op leeft, vertelt hij graag waarom duurzaamheid zo belangrijk is. In een boeiende presentatie in woord en beeld brengt hij deze onderwerpen tot leven en met elkaar in verband. En hij kijkt met ons de toekomst in. 
 
De avond is georganiseerd door de Raad van Kerken Hellendoorn – Nijverdal, de werkgroep Groene Kerk van de Protestantse Gemeente Nijverdal, de Milieuraad Hellendoorn en IVN Hellendoorn-Nijverdal. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: