De Cultuurcaravaan komt eraan! Haak jij aan?

Datum: 11-09-2017

20.53 uur - Kom dan op 14 september naar het ZINiN-theater en maak kennis met de CultuurBurgemeester! De inwoners van de Gemeente Hellendoorn mogen de nieuwe Cultuurvisie bepalen! Daarom trekt vanaf 15 september een maand lang de CultuurCaravaan rond. Haak jij aan?

Kom naar de startbijeenkomst op 14 september, vanaf 19.00 uur, in het ZINiN-theater en maak kennis met de CultuurBurgemeester! (Let op: vanwege het slechte weer is de bijeenkomst verplaatst van het Openluchttheater naar het ZINiN-theater)
 
Wat is cultuur voor jou? Is dat iets waar je naar luistert of kijkt, iets wat je ondergaat of voelt? Of iets wat je zelf doet, maakt, beleeft? Zijn kroamschudd’n en carbidschieten cultuur? Wat doe jij in de bieb? Zit er genoeg muziek in Hellendoorn? En wat wens jij nog voor jouw buurt of dorp?
Kortom: wat vind jij en wat wil jij? Beslis mee! De komende maanden krijg je volop gelegenheid om je mening te laten horen. Dat kan op allerlei manieren: door een idee in te sturen, door je idee te presenteren tijdens een festivalweek, door mee te beslissen en op nog veel meer manieren.
 
Maar zover is het nog niet! We beginnen eerst met een spannende aftrap: het ZINiN-theater.
We gaan met elkaar in gesprek over cultuur in Hellendoorn, er is een presentatie, er zijn optredens ende CultuurBurgemeester wordt geïnstalleerd.... Dus zorg dat je erbij bent!
Hoe meer zielen, hoe meer cultuur!
 
14 september, ZINiN-theater in Nijverdal, 19.00 uur. Cultuur maken we samen! Om te beginnen op 14 september!
 
Alvast meer weten over (meedoen aan) de CultuurCaravaan? Kijk op www.cultuurcaravaan.nl of stuur een mail naar cultuurcaravaan@hellendoorn.nl.
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Han schreef op 11-09-2017

Cultuur is dat wat de mens schept. Of zijn het gewoontes waar we allemaal achteraan hobbelen. Maar ondertussen loop je met de gedachten, dit is geen ruk aan. Maar als ik niet mee doe, hoor ik niet meer bij.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 12-09-2017

@Han: ik zou mij afvragen "wíl ik dáár wel bij horen?", ga lekker je eigen weg, wordt je wel blijer van.

Han schreef op 12-09-2017

@tut. Inderdaad. Gelukkig loop ik niet achter fe menigte aan. Maar ga mijn eigen gang.

Han schreef op 12-09-2017

@Tut. Nog eentje. Bang voor het onbekende zijn. In je comfortzone blijven en met de rest mee hobbelen. Of kom ik nu over als een cultuurbarbaar.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 12-09-2017

@Han; Is er iets mis met een cultuurbarbaar? Nee toch, geniet van wat je zelf belangrijk vindt. Met de kudde meegaan is idd makkelijk, maar wel saai en dan moet je je eigen voorkeuren wel eens opzij zetten. Eis van jezelf dat je je eigen grenzen, met kleine stappen gaat verleggen, probeer nieuwe dingen en misschien beleef je wel heel veel plezier van de veranderingen in je leven. Dat is het mooie van ouder worden; je wordt steeds minder afhankelijk van de groep en denkt " laat iedereen maar met de zwerm meevliegen, ik bepaal mijn eigen koers. En wat cultuur, smaak betreft; je afkomst bepaalt je voorkeuren, dacht ik.

Uw reactie

Naam:
Bericht: