Nieuwe films bij ZINema

Datum: 02-08-2017

 
16.40 uur - ZINema Nijverdal draait de hele zomer al door en opnieuw zijn er weer nieuwe topfilms aan de agenda toegevoegd.   Met films als ‘De Emoji Film’, ‘My Cousin Rachel’, ‘Baby Driver’ en’2:22’ heeft ZINiN weer een paar kijkcijferkanonnen aan de lijst toegevoegd. Ook ‘Verschrikkelijke Ikke 3’ en ‘Cars 3’ blijven nog doordraaien. Deze hele zomer blijft ZINema dagelijks films draaien voor jong en oud. Op zinin.com staat de actuele filmagenda.
 
De Emoji Film
Diep verborgen in je apps ligt Textopolis, een levendige stad waar al je favoriete emoji’s wonen, en zij hopen allemaal geselecteerd te worden door de gebruiker van hun smartphone. In deze wereld heeft elke emoji maar één gezichtsuitdrukking, behalve Gene, een uitbundige emoji vol met verschillende gelaatsuitdrukkingen. Vastbesloten om net als alle andere emoji’s "normaal” te worden, schakelt Gene de hulp in van zijn handige beste vriend Hi-5. Samen gaan ze op “app-vontuur” langs de verschillende apps op de telefoon, elk met hun eigen wilde en grappige wereld, op zoek naar de Code waarmee ze Gene kunnen veranderen. 

My Cousin Rachel
De thriller My Cousin Rachel vertelt het duistere en romantische verhaal van een jonge Engelsman die wraak wil nemen op zijn mysterieuze en prachtige nicht, omdat hij haar ervan verdenkt zijn voogd te hebben vermoord. Maar het wordt ingewikkeld als hij begint te bezwijken voor haar verleidelijke charmes. De film is gebaseerd op de roman van Daphne du Maurier. 
 
Baby Driver
De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto's Baby ontmoet het meisje van zijn dromenen wil stoppen met zijn criminele bestaan. Als hij door zijn opdrachtgever gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.

2:22
Michiel Huisman speelt in deze spannende thriller de rol van luchtverkeersleider Dylan. Zijn leven ontspoort wanneer hij gevangen raakt in een patroon van gebeurtenissen die elke dag op exact dezelfde manier lijken plaats te vinden en steeds eindigen op hetzelfde tijdstip; ’s middags om 2:22. Om het leven van zijn grote liefde te redden, zal Dylan het lot moeten tarten en de tijd onder controle moeten krijgen.
 
Kaarten reserveren
Het reserveren van kaarten kan telefonisch via 0548-624489, maar ook via de website www.zinin.com. Hierop is ook de actuele filmagenda te vinden.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: