Ammoniaklek koelkast, bewoonster uit woning gehaald

Datum: 31-07-2017

13.23 uur - Op zaterdag 29 juli 2017 om 06:53 uur kreeg de politie Hellendoorn de melding dat er een sterke ammoniaklucht uit een woning, gelegen aan de Dahliastraat te Nijverdal, zou komen. Ter plaatse bleek er nog een bewoonster in de woning te liggen. Zij is door de brandweer uit de woning gehaald.

 
 
 
De ammoniaklucht bleek te komen uit een koelkast, die een lekkage had. De woning is geventileerd door de brandweer. De koelkast is uit de woning gehaald. De bewoonster is na onderzoek door het ambulancepersoneel overgedragen aan het eigen zorgkader.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Buurtje schreef op 31-07-2017

Dit was een kamer in de parallel!! Er is gewoon achterstallig onderhoud, verkeerde manier van bezuinigingen!! Schandalig dat er zo met bewoners wordt omgegaan. Jammer dat het op deze manier in de doofpot wordt gestopt.

Han schreef op 01-08-2017

Buurtje. Heeft een koelkast ook al onderhoud nodig? Die dingen gaan zo nu en dan stuk. Het was anders geweest als u gezegd had, het was een oud barrel die al vervangen had moeten worden.

Uw reactie

Naam:
Bericht: