De Zweef groeit dankzij meisjes- en vrouwenvoetbal

Datum: 21-07-2017

8.29 uur - Door het Europees kampioenschap Vrouwenvoetbal en met name het Nederlands Vrouwenteam staat het meisjes- en vrouwenvoetbal in de schijnwerpers. Bij voetbalvereniging De Zweef weten we al jaren dat meisjes- en vrouwenvoetbal populair is. De groei van de club komt voornamelijk door vrouwelijke inbreng.

 
Met ongeveer 200 meisjes en vrouwen als lid weten we aan de Koersendijk waar we het over hebben. Er zijn meisjes- en vrouwenteams in bijna alle leeftijdscategorieën. Twee keer in de week is er training om de fijne kneepjes van het voetballen te leren.  Wie nog heel jong is (vanaf 4 jaar) kan beginnen bij de F-league op zaterdagmorgen. Bij de senioren heeft De Zweef we twee vrouwenteams. Het eerste speelt in de Eerste klasse en dat is het hoogste niveau in de gemeente Hellendoorn.
 
Naast voetbal zijn er jaarlijks nog heel veel andere activiteiten voor jeugd en senioren.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: