Drie kringkampioenen en veel prijzen voor Hertruiters

Datum: 10-07-2017

8.13 uur - Zaterdag werden de kringkampioenschappen voor kring Reggedal gehouden bij Manege Snorrewind te Markelo. Ook PSV Hertruiters was goed vertegenwoordigd. Drie kringkampioenen en vele afgevaardigden naar de Overijsselse kampioenschappen leverde deze dag op.

 
 
Luc Eshuis werd met zijn pony Forest Fire kringkampioen in de klasse B categorie C. Hij werd twee keer eerste met 205,5 en 204 punten. In dezelfde rubriek waren er prijzen voor Silke Pot met Orion. Zij behaalde een tweede en vierde prijs met 194 en 189,5 punten. En ook Jade Kieft behaalde in deze rubriek een derde prijs met haar pony Fifi met 193 punten.
 
In de klasse B categorie D waren er prijzen voor Dylian Roelofs en Amke Pot. Dylian behaalde met haar pony Poppings Soraya een tweede en een eerste prijs met 201 en 207 punten. Zij werd hiermee reservekampioen. Amke scoorde met haar pony Hooghe Maatens Batouwer 192 punten en won daarmee de zesde prijs.
 
De klasse L2 leverde twee kampioenen op: Noortje ten Cate reed haar pony Macho twee keer naar een eerste prijs in de categorie C met 190 en 188,5 en werd daarmee in deze klasse kringkampioen. Marilyn Roelofs wist met haar pony Hoppenhof’s Yentle een eerste en een tweede prijs te behalen in de L2 categorie D met 202 en 204 punten. Evenals Milou Ekkel die met haar pony Heidehof’s Armanda ook een eerste en tweede prijs behaalde met 205 en 191 punten. Het puntentotaal van Marilyn was hoger en daardoor werd zij kringkampioen en Milou reservekampioen in deze rubriek.
 
In de klasse M1 waren Nické Miskotte, Marilyn Roelofs en Malika Elshof succesvol. Nické behaalde met haar pony Brouwershaven’s Diva een eerste en een derde prijs met 202 en 201,5 punten. Marilyn reed met Jacodi’s Bo’s Blaze een mooie score van 207,5 punten en pakte daarmee de eerste prijs. Malika reed haar pony Silver King naar een derde prijs met 191,5 punten. Malika en Silver King waren ook in het springen succesvol. Ze behaalden twee keer de tweede prijs in het springen klasse B categorie D met twee foutloze parcoursen en twee keer 79 stijlpunten. Hiermee werden zij reservekampioen. Isolde Asbroek, Marit Berkhof en Melissa Eshuis vielen net buiten de prijzen maar zijn wel afgevaardigd net als de meeste prijswinnaars naar de Overijsselse Kampioenschappen in Bentelo op 29 juli.
 
Lieke Schutten startte bij de paarden in de klasse Z1 dressuur met haar paard Enjoy. Ze behaalde een tweede  prijs.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: