D-diploma met lof voor Nicolien Stegeman!

Datum: 25-06-2017

D-diploma met lof voor Nicolien Stegeman!

 

Nicolien Stegeman behaalde afgelopen vrijdag haar D-diploma op klarinet onder toeziend oog van familie, vrienden en belangstellenden. Ze speelde met begeleiding van de Hellendoornse Harmonie Concertino van Weber en  Viktor’s Tale van John Williams. Dit laatste nummer is bekend van de film The Terminal met Tom Hanks in de rol van Viktor Navorski.

 

Daarnaast speelde ze Konzertstueck no. 1 van Mendolssohn met begeleiding van Mourik Jan Heupink op piano en Arjan Eek op F-klarinet en Sonata no 2 deel 2 Allegro Appassionato van Brahms eveneens met begeleiding van Mourik Jan Heupink. 

 

Na afloop van het concert gaf de examencommissie na kort beraad aan dat Nicolien haar diploma heeft behaald met allemaal negens. De Hellendoornse Harmonie is erg trots op haar!



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: