Vijf Hertruiters in finales dressuur Almelose Ruiterdagen

Datum: 19-06-2017

 

Vijf Hertruiters in finales dressuur Almelose Ruiterdagen

 

Dit weekend waren de Almelose Ruiterdagen. Dit betekende drie dagen topponysport in onze regio. Verschillende leden van de Hertruiters waren hier succesvol. Vijf leden wisten zich te selecteren voor de finales. In de klasse B dressuur was dit Dylian Roelofs met haar pony Esdals King W.A.. Ze behaalde een tweede, een eerste en een derde prijs waardoor zij zich kwalificeerde. In de finale wist ze een podiumplaats te bemachtigen: een derde prijs. Haar zus Marilyn Roelofs startte met haar pony Hoppenhof’s Yentle in de klasse L2 dressuur. Zij behaalde een tweede, een derde en een vijfde prijs. In de L finale behaalde ook zij een podiumplek, ook de derde prijs. Milou Ekkel mocht ook in de finale klasse L rijden. Zij behaalde met haar pony Heidehof’s Armanda een vierde en een tweede prijs en in de finale eindigde zij op een zesde plek. Met twee keer een eerste prijs kwalificeerde ook Noortje ten Cate met haar pony Macho zich voor de L finale. Hier eindigde zij op een veertiende plek. Nické Miskotte wist zich te plaatsen voor de M finale met een vierde, een eerste en een derde prijs. In de finale viel zij ook in de prijzen. Ze reed haar pony Brouwershaven’s Diva naar een mooie vierde prijs. Er was ook springsucces voor Charéna Zandbergen met haar pony Kendale The Twins. Zij behaalde in het L springen categorie E een derde prijs. En Noortje ten Cate behaalde in het B springen categorie C een zevende prijs.

 

Voor de paarden was er een concours in Nieuwleusen. Hier hebben Tonny Ravenshorst en Lieke Schutten gestart tijdens. Met het paard Enjoy wist Tonny de L1/L2 rubriek te winnen. Ook werd het paard Enjoy gestart in de klasse Z1 onder Lieke, hier behaalden zij een 3e prijs met 211 punten.

Jade kieft ging van start in staphorst met haar pony Fifi in de klasse B cat. AbC. Ze behaalde twee keer de eerste prijs met 199.5 en 195 punten.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: