Afscheid aanvoerder De Zweef

Datum: 05-06-2017

15:11 uur - Op zaterdag 3 juni nam De Zweef afscheid van aanvoerder Niels Hegeman. Maar liefst 14 jaar voetbalde hij in het eerste elftal en droeg hij meer dan tien jaar de aanvoerdersband. Drie helften zou de afscheidswedstrijd gaan duren. Eerst een half uur De Zweef 1 tegen het oud-eerste.

Daarna een wedstrijd oud-eerste tegen vrienden, familie. Tot slot een wedstrijd vrienden, familie tegen De Zweef 1. het was leuk om naar te kijken. Niels scoorde de laatste goal. Daarna afscheid op het veld, douchen en een warm bad in de kantine, waar Niels Kolkman zijn oud-aanvoerder in allerlei rollen en allerlei situaties neer zette voor al die bezoekers, die van Niels afscheid kwamen nemen. Aan het einde een compilatie van foto's van Niels op verschillende momenten in zijn carrière.
 
Zo nam De Zweef afscheid van een voetballer die qua inzet, werklust, uitstraling en formaat wijd en zijd bekend is. Wie hem nog wil zien spelen, zal volgend seizoen de wedstrijden van De Zweef 4 moeten gaan volgen. In een korte toespraak dankte een bewogen oud-aanvoerder iedereen voor de support al die jaren en vooral deze laatste wedstrijd. 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jos schreef op 05-06-2017

wantvertoning van bestuur

Barry schreef op 05-06-2017

Zo aan t publiek te zien krijgt hij een (w)aardige afscheids wedstrijd

Uw reactie

Naam:
Bericht: