Overlast bij de opstapplaats van de discobus in de Kruidenwijk

Datum: 29-05-2017

15.38 uur - Buurtbewoners in de omgeving van de Polhaarweg ondervinden al geruime tijd overlast van vertrek en aankomst van discogangers op zaterdagnacht. Het gaat dan om geluidsoverlast en vernielingen die aangericht worden. Het betreft een stopplaats van de discobus bij een halte van het regulier openbaar vervoer.

 
De buurtbewoners geven in hun brief aan het college aan regelmatig hinder te ondervinden van de opstapplaats voor de discobus aan de Polhaarweg. De overlast heeft betrekking op schreeuwende jongeren, het achterlaten van afval, kapot gegooide bier- en drankflessen op straat en in het park en dit weekend een vernield raam in het bushokje. De overlast vindt plaats rond 23.30 uur voor het vertrek van de bus en tussen 4.00 en 5.00 uur na terugkomst.
 
Zowel buurtbewoners als de fractie van D66 dringen er bij het college op aan om de opstapplaats te verplaatsen naar een andere locatie waar minder overlast te verwachten is.
Voor de fractie van D66 is het van belang dat het probleem dat al lang speelt opgelost wordt, maar ook dat het niet verplaatst wordt.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Abc schreef op 29-05-2017

En dat gebeurd niet aan de PC Stamstraat.(apotheek) Nee al tientallen jaren zijn ze daar keurig bezig.

Geronimo schreef op 29-05-2017

@Abc, dan hoef je het toch ook niet te vermelden? ;)

Geronimo schreef op 29-05-2017

Waarom moet de opstapplaats verplaatst worden? Gewoon rond 23.30 en tussen 04.00 en 05.00 uur controleren. Gaat het mis, hard ingrijpen; laat ze maar een weekje zitten.

Uw reactie

Naam:
Bericht: