Yasemin Smit keert terug bij Z&PC Het Ravijn

Datum: 26-05-2017

Yasemin Smit versterkt komend seizoen weer het Nijverdalse dames waterpoloteam. Smit speelde afgelopen seizoen bij het Griekse Olympiakos Piraeus. Met het team werd ze in een zinderende titelstrijd kampioen van Griekenland. Tevens won Smit met Olympiacos een zilveren medaille in de LEN Euroleague door in een spannende halve finale van de Spaanse topploeg Sabadell te winnen.
 
Smit speelde daarvoor al lange tijd bij Z&PC Het Ravijn en bij die club uit Nijverdal keert ze nu weer terug: ,,Ik heb erg veel zin om weer terug te komen," zegt Smit. ,,Het Ravijn is zo'n hechte, warme club.  Daar voel ik me echt thuis.''
 
De topsportcommissie van de club is blij dat de international wederom voor de Nijverdalse club heeft gekozen. Het damesteam van Z&PC Het Ravijn heeft een mooie mix van jonge en meer ervaren speelsters en met de komst van Smit wordt een routinier aan de selectie toegevoegd. ,,Na een mindere periode willen we de weg omhoog weer inzetten," meent Smit, die deze zomer met het Nederlands team ook het WK in Boedapest speelt. ,,We willen met Het Ravijn weer meedoen om de prijzen en ik hoop daar mijn bijdrage aan te leveren."
 
Foto: Wim Beunk
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: