Winnaars BankBattle 2017

Datum: 19-05-2017

De winnaars van de Rabobank BankBattle 2017 zijn bekend. Ruim 1.400 enthousiaste leerlingen uit groep 7/8 gingen woensdag 17 mei de strijd aan. Bij 60 groepen van 48 basisscholen uit het werkgebied van Rabobank Noord en West Twente liep de spanning hoog op. Want het doel was; het zo snel mogelijk kraken van de BankBattlekluis!
 
’s Morgens ging de BankBattle, een kennisquiz op internet, van start. Vragen over allerlei onderwerpen werden beantwoord. De juiste antwoorden op alle vragen leidden tot een geheime BankBattleCode. De klas die de goede code het eerst invoerde in de BankBattleKluis won.
 
Door het grote aantal deelnemers zijn de groepen in zes clusters verdeeld. In ieder cluster werd een groep winnaar. De winnaars van de BankBattle 2017 zijn:
CBS Nieuwoord – Vroomshoop
Kadoes (team1) – Albergen
Chr. Dalton Basisschool ‘De Maten’ – Den Ham
Heilig Hart – Fleringen
De Rietslenke (team 2) – Nijverdal
De Wiekslag (team 2) - Tubbergen
 
Vrijdag 19 mei verrasten medewerkers van de Rabobank de winnaars met een heerlijke slagroomtaart. Daarnaast mag iedere winnende groep meedoen aan de workshop ‘Magie van het theater’ met acteur Bas Muys in het Theaterhotel in Almelo.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: