Het Ravijn gastheer van de Nederlandse Kampioenschappen Jongens tot 15 jaar

Datum: 16-05-2017

11.37 uur - De waterpolocompetities zijn afgelopen, maar dat betekent niet dat het seizoen ook al voorbij is. Integendeel, met de strijd om het kampioenschap van Nederland in diverse categorieën wordt het seizoen afgesloten. 

Voor aankomend weekend, 20 en 21 mei, staan in Nijverdal de Nederlandse Kampioenschappen voor jongens tot 15 jaar op het programma. Z&PC Het Ravijn is gastheer van dit prachtige evenement. Zes talentvolle jeugdteams gaan vanaf zaterdag in twee poules strijden om de felbegeerde titel. Ook de talenten van Z&PC Het Ravijn hebben zich weten te plaatsen voor het toernooi. 
 
 
In aanloop naar dit toernooi trainen de Nijverdalse jongens vanaf maandag 15 mei een week lang bij het CSE in Zwolle. Het team van coaches Róbert Munckascy en Wicher Diallo, spelers van het succesvolle herenteam van Het Ravijn, hopen hiermee een optimale voorbereiding te hebben. Vrijdag is een rustdag en zaterdag opent het Nijverdalse team om 8:30 uur het toernooi met de eerste wedstrijd tegen UZSC Utrecht. Je zou kunnen zeggen een "kleine kopie" van de grote herenfinale van vorige week.
 
Zaterdag worden de poulewedstrijden gespeeld en op zondag zijn de kruisfinales en beslissingswedstrijden om goud, zilver en brons.
 
Kijk voor de deelnemende teams en het volledige programma op www.zpc-hetravijn.nl of volg de accounts van de club op Facebook of Twitter (@zpchetravijnnijverdal).
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: