Lente in Twente

Datum: 27-03-2017

13.25 uur - In de lente ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. Het groen schiet uit de grond en de temperatuur stijgt. Een mooi moment om met het hele gezin naar buiten te gaan. Kom mee met de gids van Staatsbosbeheer en laat je verrassen door al het moois dat de Sallandse Heuvelrug in de lente voor je in petto heeft. Je komt van alles te weten over de cultuurhistorie, het ontstaan en de natuur op de Sallandse Heuvelrug. Leuk en stiekem ook een beetje leerzaam.
 
Wandel zondag 2 april mee met een natuurgids. Om 14.00 uur start de wandeling. Kosten voor volwassenen €7,50 en € 5,-- voor de kinderen t/m 12 jaar. 
Aanmelden via de website: https://www.staatsbosbeheer.nl/lentewandelingsalland
 
Ga mee op ontdekkingstocht door het bos. Na de wandeling  krijgt u een kop koffie, thee of chocolademelk naar keuze én iets lekkers in het restaurant BuitenGewoonLekker. 
 
Informatie: BuitenCentrum aan de balie of telefonisch 0548-612711
Aanmelden: www.staatsbosbeheer.nl/lentewandelingsalland
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: