5 turnsters Fysion door naar hoogst haalbare finale 4e divisie

Datum: 26-03-2017

19.48 uur - Op zaterdag 25 maart werden de regiofinale wedstrijden 4e divisie gehouden te Hengelo. Maar liefst 11 turnsters van Gymsportvereniging Fysion Nijverdal kwamen hierbij in actie. In ronde 2 gingen Indy Rekers, Shanna Jansen, Iris Brinkman en Chazia Bartels (jeugd 2) van start.

 
 
De meiden hebben alle vier erg hard gewerkt om een plaatsje in de volgende finale te bemachtigen en Indy wist dit met een mooie 9e plaats waar te maken. Voor Shanna, Iris en Chazia was de tegenstand helaas te krachtig.
 
In ronde 3 kwamen Lieke Pekkeriet (pupil 2) en Danique Hosmar (junior) in actie. Beide meiden hebben erg goed en bijna foutloos geturnd, waardoor zij een plekje voor de districtfinale konden bemachtigen. Lieke werd knap 6e en Danique mistte net het podium met een super 4e plek. Wauw!
 
In ronde 4 mochten Emma Jansen, Maura Velding, Amber Bruggeman (senior), Silje Wilgenburg, Zoe Schippers en Malin Blaauwgeers (jeugd 1) de dag afsluiten. Silje, Zoe en Malin hebben alledrie hele mooie oefeningen laten zien, maar helaas, met name door vallen van balk, lukten het hen niet om een finaleticket binnen te slepen. Emma, Amber en Maura, vergezeld door senior turnster Marijn (die zich door een inmiddels weer herstelde blessure niet kon plaatsen voor deze wedstrijd), zetten krachtige oefeningen neer. Alledrie turnden zij nieuwe elementen alsof ze nooit anders hadden gedaan. Maura en Emma werden hierdoor beloond met een mooie 5e en 6e plek; daarmee het finaleticket "in the pocket". Amber lukte het helaas net niet een finaleticket te krijgen, maar wat heeft ze een mooi debuut gemaakt in haar eerste seizoen in de 4e divisie.
 
We mogen terugkijken op een erg mooie dag en kijken uit naar de districtfinale op 20 mei. Martin Winterman (mawifotos) willen we bedanken voor zijn aanwezigheid als fotograaf.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: