Overwin uw angsten met Marc de Hond!


Datum: 26-03-2017

Marc de Hond was vroeger bang voor van alles en nog wat: clowns, het afvoerputje in bad en zingen in het openbaar. Daarom houdt hij niet van angstzaaiers! Sterker nog: hij heeft er een bloedhekel aan. Hij weet dus waar hij het over heeft en het heeft hem dan ook wel wat tijd gekost om eroverheen te komen. Hoe hij dat deed vertelt hij in zijn cabaretvoorstelling op donderdag 6 april in het ZINiN Theater met zijn show ‘Wie bang is, krijgt ook klappen’. 
Wat doe je eraan?

De Hond leerde een wijze les van zijn opa Sam: ‘Wie bang is, krijgt ook klappen’. In zijn show legt hij uit waar onze angsten vandaan komen, maar vooral wat we eraan kunnen doen. ‘ We zijn bang voor van alles en nog wat: terroristische aanslagen zijn aan de orde van de dag, homofobie overheerst en racisme is een is een grote boosdoener. Maar we moeten niet bang zijn, we moeten die angsten overwinnen’, aldus De Hond. En hoe je dat doet, dat vertelt hij met levendige anekdotes. Speciale aandacht krijgt zijn opa Sam, hij was het immers die Marc liet zien dat je je niet moet  laten remmen door je angsten. De Hond portretteert zijn opa door middel van foto’s van vroeger, brieven, levendige beelden en verhalen. 

 
Laat de moed niet zakken!
‘
Laat de moed niet zakken’, lijkt het motto van Marc de Hond te zijn. Midden in zijn succesvolle carrière als zakenman, presentator en producer kreeg hij in 2002 te horen dat hij een tumor in zijn ruggenmerg had. Tijdens een operatie raakte hij door een medische misser gedeeltelijk verlamd, waardoor hij in een rolstoel terecht kwam. Hij liet de moed echter niet zakken en knokte zich een weg door allerlei moeilijkheden heen. Sindsdien staat hij met zijn eigen theatershows op de Nederlandse podia, maakte een film over de ondergang van ex-bankier Dirk Scheringa, presenteert radio- en televisie programma’s en speelt niet geheel onverdienstelijk rolstoelbasketbal. Kortom: Marc de Hond staat opnieuw midden in het leven en laat zien dat hij niet bang wil zijn door op volle kracht door het leven te gaan.
 


Kaarten reserveren
Bang voor van alles en nog wat? Deze angsten overwinnen? Bestel uw kaartjes op www.zinintheater.nl. Telefonisch kan dat via 0548-624489. Kaarten zelf afhalen bij de theaterkassa of bij de VVV / Tourist Info is ook mogelijk.
 

Foto: Bastiaan Musscher
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: